Startuje 2. ročník soutěže pro začínající podnikatele Rozjezdy roku

S mottem „Začnete konečně makat na tom, co vás baví" startuje 2. ročník soutěže pro začínající podnikatele Rozjezdy roku 2012 organizovaný společností T-Mobile. ZalozFirmu.cz je stejně jako v předchozím ročníku jedním z partnerů soutěže.

Podnikatelé mohou zaregistrovat svůj projekt na www.t-mobile.cz/rozjezdy od 15.5.2012 do 15.6.2012. Soutěžit může každý, kdo chce začít podnikat nebo už podniká s živnostenským oprávněním, které nebylo vydáno dříve než 12 měsíců před zahájením soutěže. Do soutěže se mohou přihlásit i podnikatelé, kteří se zúčastnili loňského ročníku a splňují uvedené podmínky.

Výherci získají hodnotné ceny zahrnující mimo jiné finanční odměnu, balíčky marketingových a telekomunikačních služeb a věcné ceny. Všichni účastníci navíc budou mít možnost zúčastnit se regionálních seminářů, kde jim odborníci poskytnout rady ohledně startu podnikání, navazování obchodních kontaktů, využívání sociálních sítí a dalších alternativních marketingových kanálů, zviditelnění v médiích apod. Přihlášení soutěžící budou mít rovněž možnost individuální konzultace svých podnikatelských projektů.

Více informací na www.t-mobile.cz/rozjezdy.