Spuštěno zakládání veřejných obchodních společností

Veřejná obchodní společnost (V.O.S.) je dalším typem společnosti, kterou lze nyní prostřednictvím portálu www.ZalozFirmu.cz založit online a zdarma přes internet. Koncept bezplatného internetového zakládání firem na ZalozFirmu.cz tak pokrývá již 97% nejčastějších forem podnikání v České republice.

I v případě V.O.S. využijí podnikatelé veškeré výhody zrychlené elektronické registrace včetně interaktivního online registračního formuláře, volitelného elektronického podepisování dokumentace přímo přes webové rozhraní nebo možnosti využití služby po celé ČR. Celou registraci firmy podnikatel vyřídí z pohodlí vlastní kanceláře bez nutnosti obíhání jednotlivých úřadů, vyplňování papírových soudních formulářů apod.

Registrace firem přes www.ZalozFirmu.cz je bezplatná, i v případě V.O.S. podnikatelé hradí pouze zákonem předepsané poplatky spojené s registrací.

Doposud bylo přes ZalozFirmu.cz založeno více než 1.300 podniků, celková úspora běžných vstupních nákladů podnikatelů na založení firmy dosáhla již více než 25.000.000 Kč. ZalozFirmu.cz je jedinou službou svého druhu v Česku.