Přihlaste svůj projekt do Rozjezdů 2016 a vyhrajte až 700.000 Kč

Jste začínající podnikatel a startujete své podnikání? Nebo podnikáte již delší dobu, ale rozjíždíte nyní úplně nový projekt? Právě pro vás jsou určeny T-Mobile Rozjezdy, soutěž o nejzajímavější podnikatelský nápad, jehož 6. ročník právě odstartoval. ZalozFirmu.cz je jedním z partnerů soutěže.

Do soutěže může přihlásit svůj podnikatelský projekt každý začínající podnikatel, který doposud nepodniká nebo přihlašovaný projekt nerealizuje déle než 12 měsíců. Přihlášené projekty budou nejprve zhodnoceny odbornými porotami v rámci regionálních kol v jednotlivých krajích. Projekty z 1.-3. místa pak postoupí do celostátního finále, kde se utkají s podporou online hlasování veřejnosti o celkového vítěze. Všichni finalisté obdrží finanční i věcné ceny, vítěz pak získá hlavní výhru v celkové výši přibližně 700.000 Kč.

Kromě soutěže proběhne i řada doprovodných akcí včetně např. bezplatných seminářů v rámci regionálních kol zaměřených na zvyšování podnikatelských dovedností.

Podpořte své podnikání účastí v soutěži, která vedle věcných cen přinese vašemu projektu i další publicitu. Soutěž je zaměřena spíše na komunitní podnikání, uspět tak mohou i zdánlivě obyčejné projekty jako v minulosti např. domácí výroba dortů, bylinná biofarma nebo zakázková výroba cyklistických dvoukol.

Uzávěrka přihlášek končí 6. března 2016.

Více informací získáte na www.rozjezdy.cz.