Česká spořitelna hlavním finančním partnerem ZalozFirmu.cz

Česká spořitelna se stala hlavním finančním partnerem portálu ZalozFirmu.cz poté, co s provozovatelem portálu uzavřela dlouhodobou smlouvu o vzájemné spolupráci.

"Česká spořitelna patří k lídrům trhu bankovních služeb pro podnikatele. Jsme potěšeni, že můžeme nabídku bezplatného založení firmy rozšířit o možnost využití širokého portfolia finančních služeb tohoto partnera", říká Petr Čížek, vedoucí projektu ZalozFirmu.cz.

ZalozFirmu.cz bude využívat služeb České spořitelny při registracích všech kapitálových společností, u kterých je ze zákona povinné složení základního kapitálu předem na bankovní účet. Soustředění této agendy do jednoho místa přinese výrazné zjednodušení a zrychlení procesu registrace firmy. Česká spořitelna také poskytne podporu při dalším vývoji a provozování portálu.

Česká spořitelna patří k lídrům trhu bankovních služeb pro podnikatele. V roce 2009 získala druhé místo v prestižním ocenění MasterCard Firemní banka roku 2009.

Každý podnikatel, který si založí firmu prostřednictvím portálu ZalozFirmu.cz, získá navíc možnost využití exkluzivního balíčku České spořitelny pro začínající podnikatele přizpůsobeného na míru konkrétnímu projektu.

Bližší informace na www.ZalozFirmucsas.cz a www.csas.cz.