Přihlaste se do soutěže Rozjezdy roku

Rozjezdy 2011 je nová soutěž určená pro začínající podnikatele, ve které lze získat hodnotné ceny a odbornou podporu do začátku podnikání. Soutěž vyhlásila společnost T-Mobile, ZalozFirmu.cz je jedním z partnerů soutěže.

Soutěže se může zúčastnit každý podnikatel, který s podnikání začal v posledních 12 měsících nebo má v plánu svůj byznys teprve rozjet. Přihlášené projekty vyhodnotí v regionálních kolech porota složená ze zástupců T-Mobile, mediálního partnera MF DNES a iDnes.cz a úspěšných podnikatelů z jednotlivých krajů. Do konce roku 2011 proběhnou rovněž workshopy, na nichž budou účastníkům k dispozici poradci v jednotlivých oborech, a o své zkušenosti se s nimi podělí i úspěšný podnikatel z regionu. V rámci setkání proběhne i vyhlášení vítězů regionálních kol. Ti nejlepší z každého kraje pak postoupí do celostátního kola, v němž budou uděleny hlavní ceny.

Celková hodnota cen pro soutěžící přesáhne 7.000.000 Kč a zahrnuje mimo jiné balíčky telekomunikačních služeb, počítače, smartphony a finanční a marketingovou podporu. Kromě cen pro vítěze získají všichni přihlášení účastníci v prvním roce svého podnikání také bezplatnou poradenskou podporu partnerů projektu v oblastech zahrnujících založení firmy, právního, daňového a finančního poradenství, vedení účetnictví apod.

Více informací a přihlášky do soutěže naleznete na www.rozjezdyroku.cz.